0
Vragen? Bel 085 - 40 11 118
|
Klantenservice
|
Over ons
|
Registreren Inloggen
Winkelmandje
0 producten: € 0,00 + gratis proefjes! Nog € 50,00 en u betaalt GÉÉN verzendkosten!

Retourneren

Retourprocedure

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (.Docx), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wilt u uw producten gratis retourneren? Ga dan naar onze retourpagina en lees daar hoe je het product kunt retourneren. Geef aan om welke reden u het product wilt retourneren zodat wij uw retourproces snel kunnen afronden. 

Klik hier om naar onze retourpagina te gaan. Op deze pagina staat ons hele retourproces uitgelegd om gebruik te maken van gratis retourneren.

Retourvoorwaarden Parfumswinkel

Niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Geen probleem. Bij Parfumswinkel.nl kunt u een product binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Het is belangrijk dat te allen tijde een retourformulier wordt ingevuld en mee retour wordt gestuurd. Dit maakt het voor onze medewerkers gemakkelijker om uw retour snel af te handelen en anders kunnen wij het product helaas niet terugnemen.  

 

Tijdens het stappenproces voor het retour sturen van producten treft u het retourformulier aan.
Via de volgende link kunt u direct een retouraanvraag starten: retourpagina 


U kunt het product wel retourneren:

 • Als u een product binnen 14 dagen terugstuurt. Dit termijn gaat in op de dag dat u uw bestelling ontvangen heeft
 • Als het product compleet is
 • Als producten in originele staat verkeren. Dat betekent dus dat ook de verpakking in tact moet zijn
 • Als er een allergische reactie optreedt. Met uitzondering van parfum

Wanneer u een bestelling retour stuurt vanwege een allergische reactie, dienen wij een ingevuld en ondertekend allergieformulier met het retour gestuurde product te ontvangen.

 

U kunt het product niet retourneren: 

 • Als de producten gebruikt of getest zijn. Wij kunnen ze daardoor niet meer verkopen in verband met de hygiëne wetgeving 
 • Als u geen verpakking meer heeft, of deze beschadigd is
 • Als het termijn van 14 dagen is overschreden
 • Als het gaat om een tasspray. Deze zijn persoonlijk voor u aangemaakt met een geur naar wens. Helaas kunnen wij deze niet meer doorverkopen


Als u een product retourneert dat niet aan onze retourvoorwaarden voldoet en/of u stuurt een product onterecht terug, dan sturen wij het product opnieuw naar u toe. De extra verzendkosten worden dan bij de klant in rekening gebracht. Wij brengen u hier uiteraard van op de hoogte.

Parfumswinkel.nl zal het (overige) bedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 10 werkdagen, terugstorten op uw rekening. Voor klanten die betaald hebben met mr. Cash of via een overboeking, vragen wij om de IBAN-gegevens. Stuur uw gegevens naar: klantenservice@parfumswinkel.nl.

Indien een bestelling compleet retour is gestuurd, worden zowel de verzendkosten als de transactiekosten terug gestort.
Bij een gedeeltelijke retourzending worden noch de verzendkosten als de transactiekosten vergoed.

 

 

 

 

Zelf terugbrengen

Indien u het product zelf naar de winkel terugbrengt, worden de kosten teruggeboekt op uw rekening. U wordt in de winkel geholpen bij het aanvragen van de creditatie. Deze wordt vervolgens door de afdeling 'creditaties' van parfumswinkel.nl binnen 10 werkdagen gecrediteerd op uw rekening.

Het terugbrengen van uw bestelling is mogelijk binnen 14 dagen op het onderstaande adres:

Parfumswinkel.nl
Van de Reijtstraat 44
4814NE Breda
Nederland

 • Bedenktermijn
  14 dagen bedenktijd
 • Gratis proefje(s)
  bij iedere bestelling
 • Gratis verzending
  bij iedere bestelling boven de € 50
 • 100% veilig winkelen
  met het Thuiswinkel Waarborg
 • Gemakkelijk en veilig betalen
  iDeal, MasterCard, Visa, Afterpay

Kom ook eens langs bij onze locaties

Winkel
Wat is uw vraag?