{{text}}
Gratis verzending vanaf € 30,00 Gratis verzending vanaf € 30,00 en gratis retourneren Vóór 21:00 uur besteld, vandaag verzonden *
Nederland NL

Parfum

In aflopende volgorde

4 artikel(en)

Echtheid producten
Zenna Eekhof 16 okt. 2017

We krijgen wel eens de vraag of onze producten helemaal origineel zijn. Gelukkig kunnen wij garanderen dat dit altijd het geval is!

Wij verkopen alleen originele en echte producten. Dankzij onze parfumerie Parfumswinkel in Breda is het mogelijk om contracten met leveranciers af te sluiten om zo originele producten te kunnen bestellen en verkopen.

Daarnaast is onze parfumerie van ieder merk dat wij verkopen een officieel verkooppunt en daardoor een erkende verkoper. Verschillende van deze merken vermelden de officiële verkooppunten op hun website. Hier zijn wij te vinden wanneer je op Breda zoekt.

Ten slotte kun je eventueel ook zelf de houdbaarheid van je gekochte parfum testen via deze website. Onder op de verpakking staat een batchcode die je kunt invoeren. Zo zie je meteen wanneer jouw parfum gemaakt is.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag!

Verschil eau de toilette en eau de parfum
Fons van der Linden 15 feb. 2017

Weet jij al het verschil tussen een eau de toilette en een eau de parfum? Hieronder hebben wij het voor je uitgelegd!

 

Geursterktes 

 

Parfum kun je opdelen in 4 verschillende categorieën. Deze 4 categorieën bepalen de verschillende geursterktes:

1. Parfumextract - 20 tot 40% geurstoffen
2. Eau de parfum (EdP) - 10 tot 20% geurstoffen
3. Eau de toilette (EdT) - 5 tot 10% geurstoffen
4. Eau de cologne (EdC) - 3 tot 5% geurstoffen
5. Aftershave - 2% en 4% geurstoffen

 

Alle info op een rijtje

 

1. Eau de toilette bevat 5 tot 10% ingrediënten. Een eau de parfum bevat 10 tot 20% ingrediënten.
2. Een eau de toilette kan afwijken qua geur van een eau de parfum.  
3. De eau de toilette wordt vaak gebruikt op het haar en de huid en wordt gedurende de dag zo’n 2 à 3 keer bijgewerkt.
4. Je betaalt meer voor een eau de parfum. Het voordeel hiervan is dat je hem langer blijft ruiken, en hem dus minder vaak hoeft bij te sprayen.
5. Aftershave wordt gebruikt door mannen na het scheren omdat het een ontsmettende en verkoelende werking heeft voor eventuele scheerwondjes. Aftershave heeft vaak geen spray. 

 

 

Houdbaarheid parfum
Fons van der Linden 15 feb. 2017

Op de verpakking van verschillende cosmeticaproducten is het symbool van een geopend potje te zien. Dit symbool geeft aan hoelang het product houdbaar is na openen. Staat er 36M op, dan betekent dit dat het product maximaal 36 maanden na openen houdbaar is.

Je kan eventueel zelf ook de houdbaarheid van het parfum testen. Onder op de verpakking staat namelijk een batchcode, deze code kun je invoeren. Zo zie je meteen wanneer jouw parfum gemaakt is.

Bewaartips

1. Bewaar parfum het liefst in de verpakking. Dit staat ook nog eens mooi. Licht en zuurstof zijn namelijk de grootste boosdoeners voor de houdbaarheid van parfum.

2. Bewaar parfum op een donkere en koele plek, dus niet in de badkamer! De temperatuurverschillen zijn daar te groot en je parfum kan er anders door gaan ruiken.

3. Nadat parfum geopend is, is de geur nog 2 jaar houdbaar. Gesloten is jouw parfum ongeveer 4 jaar na aankoop houdbaar.

 

 

Nieuwe geur kiezen
Zenna Eekhof 15 feb. 2017

Ben je online op zoek naar een nieuw geurtje? Ook dat is mogelijk! Wij helpen jou graag de beste keus te maken. 

 

Verschillende soorten parfum

Er zijn ongelofelijk veel parfums maar welke past er nu het beste bij jou? Kies voor een parfum die het best past bij jouw persoonlijkheid. Om het iets makkelijker voor je te maken hebben we 4 geurgroepen waar je uit kunt kiezen:

 

1. Houtachtig

Deze houtachtige parfums staan ​​bekend om hun droge, scherpe en warme karakter. Deze parfums worden gewonnen uit het mos en de schors van bomen en dennenappels. Experts zijn dol op houtachtige parfums vanwege de no-nonsense touch. Als je iemand bent die graag zijn eigen regels maakt, dan zijn houtachtige geuren echt iets voor jou!

 

2. Citrus

Citrus parfums staan ​​bekend om hun levendige en energieke karakter. Meestal worden deze parfums gedomineerd door mandarijn, grapefruit en sinaasappel. Dit is een geweldig parfum voor feestjes tot in de late nacht en in de vroege ochtend. De meeste vrouwen houden van deze geur omdat het staat voor zorgeloosheid.

 

3. Bloemig

Bloemige parfums zijn veelzijdige parfums met een charismatische, romantische, zachte en charmante toon. Enkele van de mooiste bloemige parfums zijn gemaakt van de Bulgaarse roos, lelies en orchideeën. Als je jouw emoties wilt laten zien is een bloemengeuren hier perfect voor.

 

4. Fruitig

Als laatste, maar zeker niet de minste, heb je fruitige geuren. Dit is een geur met een uitnodigende en levendige touch. Bekende fruitige geuren komen met exotische kersen, levendige kokosnoot en hypnotiserende mango. Fruitige parfums kunnen de happy-you naar voren brengen! 

 

Ben jij benieuwd naar de nieuwste parfums? Parfumswinkel heeft een speciale pagina met nieuwe geuren waar alle nieuwste parfums op staan. De meeste parfums worden gelanceerd in het voorjaar of in het najaar. 

In aflopende volgorde

4 artikel(en)

Wat is uw vraag?