{{text}}
Gratis verzending vanaf € 30,00 Gratis verzending vanaf € 30,00 en gratis retourneren Vóór 21:00 uur besteld, vandaag verzonden *
Nederland NL

Bestellen

In aflopende volgorde

4 artikel(en)

Bestelling annuleren
Zenna Eekhof 8 jan. 2016

Heb je een bestelling geplaatst bij Parfumswinkel maar wil je deze toch liever annuleren? Geen enkel probleem! Neem dan contact op met onze klantenservice. Houd je ordernummer bij de hand zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Dior / Chanel
Danny van den Broek 17 jan. 2019

Parfumswinkel heeft een breed assortiment aan Dior en Chanel producten. In onze parfumerie verkopen wij Dior / Chanel dames- en herenparfum, huidverzorgingsproducten en make-up. De productspecialisten van Parfumswinkel staan klaar om je te voorzien van productadvies en om vragen te beantwoorden. Voor meer informatie over Dior en Chanel producten kun je contact opnemen met de klantenservice.

 

Email

[email protected]

 

Telefoonnummer

085 - 40 111 18 (lokaal tarief)

 

 

Mijn bestelling is niet compleet, wat nu?
Zenna Eekhof 8 jan. 2016

Heb je jouw bestelling ontvangen maar is deze nog niet compleet? Geen zorgen! Dit kan namelijk twee redenen hebben:


1. Jouw product is niet op voorraad
Daarom hebben we ervoor gekozen om jouw bestelling toch alvast gedeeltelijk op te sturen. We willen jou natuurlijk niet langer laten wachten! Zodra jouw product weer leverbaar is, sturen we het meteen naar je op. Dit doen we kosteloos. Je ontvangt ook deze keer een e-mail van DHL met hierin je Track & Trace. 

2. Het product kan niet meer worden geleverd door de leverancier
Helaas komt het wel eens voor dat de fabrikant plotseling besluit om het product niet langer te leveren. Wij annuleren dan het desbetreffende product voor je. Het bedrag wordt zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Je hoeft hier verder niets voor te doen! 

Samples
Zenna Eekhof 8 jan. 2016

Natuurlijk krijg je bij jouw bestelling een gratis passende sample! Helaas is het nu nog niet mogelijk om jouw voorkeur aan te geven. Het is dus een verrassing welke sample je van ons krijgt. 

 

Je kan geen samples gratis bij ons opvragen.

 

In aflopende volgorde

4 artikel(en)

Wat is uw vraag?