0

Selecteer uw taal

Selecteer uw gewenste taal:

Winkelmandje
0 producten: € 0,00 + gratis proefjes! Nog € 25,00 en u betaalt GÉÉN verzendkosten!

Top 10 Herenparfum

Top 10 Herenparfum

De meeste mannen zie je niet snel (vrijwillig) in een parfumerie, maar iedere man wil wel lekker ruiken. Wat gaat er nu boven een man die langs loopt en heel subtiel een lekker luchtje achter laat? Voor de man die lekker wilt ruiken, maar geen zin heeft om naar de parfumerie toe te gaan om alle soorten parfums te ruiken, hebben wij een top 10 opgesteld. De top 10 maakt het maken van de keuze voor een parfum gemakkelijk. De top 10 bestaat uit de meest verkochte en meest bekende geuren. Wanneer je een parfum kiest uit de top 10, weet je zeker dat je een goede keuze maakt. 

De verschillende parfums hebben ieder een eigen geurtype. Ontdek jouw favoriete geurtype en kies een parfum uit wat hier perfect op aansluit. Voorbeelden van geurtypes zijn: Chypre, Fruitig, Bloemig en Oriëntaals. Wanneer je jouw favoriete geurtype combineert met een van de parfums uit de top 10, weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Dus verwen jezelf met een van de heerlijke parfums uit de heren top 10! 

Wanneer je toch nog twijfelt over een van de parfums, is het handig om een tasspray te kopen. Parfumswinkel.nl verkoopt diverse tassprays. De sprays zijn gevuld met de beste Eau de Parfum of Eau de Toilette voor heren. De tassprays zijn gevuld met 5ml parfum en dus ideaal om de geur een keer te proberen. Je kunt er daarna voor kiezen om een groter flacon te kopen. Het voordeel is dat je de tasspray kan hervullen. Je kunt deze spray dus altijd meenemen om de geur gedurende de dag weer even op te frissen.

 • Bedenktermijn
  14 dagen bedenktijd
 • Gratis proefje(s)
  bij iedere bestelling
 • Gratis verzending
  bij iedere bestelling boven de € 25
 • Gemakkelijk en veilig betalen
  iDeal, MasterCard, Visa, Billink

Kom ook eens langs bij onze parfumerie

Winkel
Wat is uw vraag?