0

Selecteer uw taal

Selecteer uw gewenste taal:

Winkelmandje
0 producten: € 0,00 + gratis proefjes! Nog € 25,00 en u betaalt GÉÉN verzendkosten!

Parfumswinkel, ons verhaal

Over ons

Wij, de broers Jory en Dorian Hofs wilden met Cees Delfgaauw onze kennis bundelen om samen het online landschap te betreden. Een echte parfumerie hadden we namelijk al in Breda. Een mooie synergie van ict-, marketing- en productkennis. Zo ontstond Parfumswinkel.

Met succes want in 2014 hadden wij onze eerste prijs in de wacht gesleept: Beste webwinkel in de categorie ‘Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging’. Dit werd allemaal mede mogelijk gemaakt door de inzet van het enthousiaste team van Parfumswinkel. Wij waren hartstikke blij dat onze klanten op ons gestemd hadden. Tot op de dag van vandaag doen wij er alles aan om dit waar te maken.

Inmiddels zijn we gegroeid naar een team van ongeveer 30 enthousiaste, betrokken medewerkers. Met zijn allen zorgen we ervoor dat Parfumswinkel draaiende wordt gehouden. Ons hoofdkantoor, waar vooral het online gedeelte wordt uitgevoerd, zit in Eindhoven. Vanuit hier regelen we alles wat met de website te maken heeft. Vanuit het filiaal in Breda wordt alles wat met het verzenden van bestellingen te maken heeft geregeld. Door een goede samenwerking zorgen we ervoor dat jouw hele bestelling soepel verloopt.

Liefde voor kwaliteit en advies

Met een echte parfumerie in Breda laten we zien dat wij een breed assortiment hebben aan producten en ook nog over de nodige kennis beschikken. In de winkel staat namelijk getraind personeel en we hebben regelmatig promotrices die in de winkel een huid- en /of make-upadvies geven. Bij Parfumswinkel vind je altijd een groot aanbod aan kwaliteitsproducten. Ons assortiment bestaat uit veel topmerken in diverse prijsklassen zoals: Lancôme, Clinique, Estée Lauder, Yves Saint Laurent, Biotherm, Amouage en Sisley.

Kernwaarden

Wij kennen verschillende kernwaarden, die we belangrijk vinden.

Met stip op één staat: Afspraak = Afspraak. Wij zullen er dan ook alles aan doen om onze afspraken na te komen.

Op twee staat: Ontzorg onze klant. Weet jij bijvoorbeeld niet goed welk merk of welke product het beste bij jou past? Geen zorgen! Vraag gerust advies in onze winkel of stuur een mail of Whatsapp naar de klantenservice. Wij geloven namelijk dat het juiste oprechte advies ervoor zorgt dat je meer voldoening haalt uit jouw producten.

Parfumswinkel Parfumerie
Wilhelminastraat 25
4818SB Breda
Nederland

Hoofdkantoor
Cahorslaan 24
5627BX Eindhoven
Nederland

 • Bedenktermijn
  14 dagen bedenktijd
 • Gratis proefje(s)
  bij iedere bestelling
 • Gratis verzending
  bij iedere bestelling boven de € 25
 • Gemakkelijk en veilig betalen
  iDeal, MasterCard, Visa, Billink

Kom ook eens langs bij onze parfumerie

Winkel
Wat is uw vraag?